Uusi Porsche 911-mallisto täydentyy kesällä Targa-mallin muodossa. Alkuperäisen Targan tavoin auton yksityiskohtiin kuuluvat leveä turvakaari, kaartuva takalasi ja aukea katto-osa. Toisin kuin alkuperäisessä, uudessa Targassa ei kuljettajan tarvitse enää käsin availla kattoa sään mukaan. Katon avaaminen tai sulkeminen käy kätevästi 19 sekunnissa vain nappia painamalla.

Porsche 911 Targa tulee tarjolle kahtena nelivetoisena mallina. Auton voimanlähteenä on kahdella turboahtimella varustettu kuusisylinterinen ja kolmilitrainen bokserimoottori. Targa 4 -mallissa moottori tarjoaa tehoa 385 hv ja vääntöä 450 Nm. Sport Chrono ‑lisävarustepaketilla varustettuna auto kiihtyy sataseen 4,2 sekunnissa. Vielä tehokkaampi Targa 4S:n huipputeho on 450 hv ja vääntö 530 Nm. Se saavuttaa satasen vauhdin 3,6 sekunnissa.

Molemmissa malliversioissa on vakiona kahdeksanvaihteinen PDK-kaksoiskytkinvaihteisto ja Porsche Traction Management (PTM) ‑nelivetojärjestelmä. 911 Targa 4S on mahdollista varustaa myös uudella 7-vaihteisella manuaalivaihteistolla, jonka kylkiäisenä tulee Sport Chrono ‑paketti. Lisävarusteena on saatavissa nyt ensimmäistä kertaa Porsche InnoDrive mukautuvalla vakionopeudensäätimellä. Paranneltu Smartlift-toiminto mahdollistaa maavaran korottamisen arkikäyttöä varten.

Uudet 911 Targa ‑mallit saapuvat markkinoille elokuussa 2020 alkaen. Porsche 911 Targan hinnat Suomessa alkavat 207 599,88 eurosta (911 Targa PDK).