Audin uudet S3 Sedan ja S3 Sportback ovat kasvaneet kokoa edeltäjiinsä verrattuna. Sportback on kolme senttiä ja Sedan neljä senttiä aikaisempaa pidempi. Molempien mallien leveys on kasvanut kolme senttiä.

Audi S3 -mallien 2.0-litrainen TFSI-bensaturbo tuottaa tehoa 228 kW (310 hv) ja vääntöä 400 Nm. Molemmat mallit kiihtyvät 0–100 km/h 4,8 sekunnissa. Huippunopeus on rajoitettu elektronisesti lukemaan 250 km/h. Vakiovarustukseen kuuluvalla Audi drive select -järjestelmällä kuljettaja voi muiden säätöjen lisäksi vaikuttaa moottorin pakoääniin ja saada nelisylinterisen kuulostamaan entistäkin räyhemmältä.

7-nopeuksinen S tronic ja quattro-neliveto täydentävät varustelun. Nelivedon kytkintä ohjaava dynaaminen hallintajärjestelmä yhdistää quattro-järjestelmän elektroniseen ajovakauden hallintaan (ESC) ja kontrolloi myös säädettävää iskunvaimennusta (lisävaruste). Hidastuvuudesta huolehtivat jäähdytetyt jarrulevyt joka nurkalla. Jarrusatulat ovat vakiona mustat, mutta saatavissa valinnaisena punaisena.

Uudet Audi S3 Sportback ja Audi S3 Sedan -mallit saapuvat Suomen Audi-jälleenmyyjille loppuvuodesta 2020. Mallien hinnat julkaistaan syys-lokakuussa.