Audi Q5 saa uudistetun ulkomuodon. Uudet puskurit kasvattavat auton pituutta 19 milliä. Kahdeksankulmainen Singleframe-etusäleikkö on nyt matalampi ja näyttää aiempaa leveämmältä. Puolisuunnikkaan muotoiset ilmanottoaukot auton sivulla ovat aiempaa suuremmat.

Vakiomallin lisäksi valittavana on kaksi varusteluvaihtoehtoa. Advanced-mallissa Singleframe-etusäleikön pystysuuntaiset osat on kromattu ja myös etu- ja takapuskurien alla olevat suojukset ovat vakio-mustan sijaan hopeanväriset. S line -malli sisältää puolestaan muun muassa Singleframe-etusäleikön urheilullisen hunajakennorakenteen sekä kromilistalla kehystetyn takadiffuusorin. Saatavana on kaksitoista ulkoväriä, joista uusia ovat district green -vihreä ja ultra blue -sininen. Musta optiikka -ulkonäköpaketin saa lisävarusteena.

Edestä Q5:n tunnistaa LED-ajovalojen yläosan päiväajovaloista. Audi Q5:n vakiovarustuksena on nyt LED-ajovalot ja Matrix-LED-ajovalot on saatavilla lisävarusteena. Seuraavan sukupolven OLED-teknologia on ensimmäistä kertaa käytössä uudistetussa Audi Q5:ssä. Tehokkailla OLED:eillä voidaan tuottaa erittäin tasaisia valopintoja.  Lisävarusteena saatavat OLED-takavalot on jaettu kolmeen kuusisegmenttiseen osioon, jonka ansiosta Audin muotoilijat ja suunnittelijat voivat luoda yhdellä ainoalla valolla erilaisia valokuvioita ja -muotoja.

Audi Q5:n tilaaja voi valita kolmesta takavalojen valotunnuksesta, joihin liittyy erilainen saattovalojen muotoilu. Audi drive select -hallintajärjestelmän dynamic-ajoprofiilin mukana käyttöön tulee vielä yksi erilainen valotunnus. OLED-takavalot on varustettu myös etäisyyden tunnistavalla toiminnolla: jos toinen tienkäyttäjä tulee alle kahden metrin päähän pysähtyneenä olevan Audi Q5:n perästä, syttyvät kaikki LED-segmentit. Valokuvio palautuu jälleen entiselleen Audi Q5:n lähtiessä liikkeelle. OLED-takavaloja täydentävät dynaamiset vilkut.

Pitkän akselivälin (2,82 m) ansiosta sisätilat ovat reilunkokoiset. Suomessa mallin vakiovarusteluun sisältyy pituussuunnassa siirrettävissä oleva takaistuin sekä säädettävät selkänojat. Näillä varusteilla matkatavaratilan koko on 550–1550 litraa. Vakiovarusteisiin kuuluu lisäksi tavaratilan pohjan korkeussäätö sekä sähkötoiminen takaluukku.

Suomeen uudistettu Audi Q5 saapuu loppuvuodesta 2020.