Bentleyn alkuvuosien autot olivat koriltaan täysin yksilöllisiä. Bentley valmisti tekniikan ja rungon, ja erilliset koriräätälit loivat sen pohjalta luksusluokan korin ja matkustamon. Yksi tunnetuimmista koriräätäleistä oli Mulliner, josta sittemmin tuli osa Bentleyn tehdasta. Nykyisin Mulliner vastaa Bentley -malliston yksilöllisistä toteutuksista. Jos haluat autoosi ulkovärin, sisäverhoilun tai toiminnon, jota ei löydy kenenkään muun autosta, Mulliner voi sen uuteen Bentley -malliin valmistaa.

Nyt Mulliner on kuitenkin palannut juurilleen yksilöllisellä koriräätälöinnillä. Näin auto voi myös näyttää erilaiselta kuin muut tiellä liikkuvat mallit. Ensimmäinen esimerkki Mullinerin osaamisesta on Bentley Bacalar. Autoa valmistetaan todella pieni erä. Vain 12 kappaletta. Paitsi että Bacalar eroaa kaikista muista Bentley -malleista korinsa osalta, on se myös täysin yksilöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jotta vain asiakkaan mielikuvitus on rajana, tarjoaa Mulliner aivan uusia ulkoväri, sisäverhoilu ja sisämateriaalivaihtoehtoja oman Bacalarin viimeistelyyn. Näin voi olla varma että vastaan ei tule toista samanlaista, ei edes samanväristä autoa.