Uudessa Bentley Flying Spur -mallissa takamatkustajalla on täydellinen hallinta auton mukavuus- ja ylellisyystoimintoihin. Takamatkustajalla on käytettävissä monitoiminen kosketusnäytöllä varustettu kauko-ohjain, jonka avulla voi vaikuttaa lukuisiin toimintoihin helposti ja tarkasti.

Kosketusnäytöllinen kauko-ohjain on itsessään tehokas tietokone. Ohjain on varustettu 1 GB muistilla, neliytimisellä prosessorilla ja 1280 x 720 pikselin näytöllä. 3200 mAh:n litiumpolymeeriakun ansiosta ohjainta voi käyttää jatkuvasti myös pitkillä matkoilla ilman lataustarvetta.

Kauko-ohjain antaa matkustajalle täyden kontrollin matkustamon takaosan ilmastoinnin toimintoihin. Puhallusnopeutta, lämpötilaa, ilmanjakoa sekä matkustamon ilman puhtautta sekä matkustajien hyvinvointia parantavien ionisaattoreiden toimintaa voidaan säätää molemmilla puolilla. Kosketusnäytöllä hallitaan Flying Spurin lasista panoraamakattoikkunaa ja sivuikkunoita, joista luonnonvalo pääsee matkustamoon niin haluttaessa. Valon määrää voi vähentää ja yksityisyyttä lisätä säätämällä panoraamakaihdinta sekä takaikkunoiden kaihtimia.

Samalla näytöllä voi säätää istuimen 14 asentoon säädettävää selkänojaa, hallita kuusivaiheista istuinlämmitystä ja ilmastointia, viittä hierontatoimintoa sekä käsinojan lämmitystä. Kosketusnäytön avulla takaistuimelta päästään näkemään myös informaatiota, joka on perinteisesti vain kuljettajan käytössä. Ajonopeus, reittitiedot, ulkolämpötila sekä täydelliset navigointitiedot varmistavat sen, että matkustajat ovat täydellisesti ajan tasalla.

Tämän lisäksi kaukosäätimestä löytyy vielä yksi mielenkiintoinen toiminto. Konepeltiä koristavan Flying B -maskotin voi nostaa näkyville tai piilottaa kaukosäätimellä.