Ford Ranger saa kesäksi piristystä uuden erikoismallin myötä. Ford Ranger Thunder on rajoitettuna eränä valmistettava erikoisvarustelu, jota tulee Eurooppaan vain rajoitettu 4500 auton erä.

Ranger Wilktrak -malliin pohjautuva Ranger Thunder tarjoaa persoonallista ilmettä etenemiskyvystä tinkimättä. Erikoismallissa on Sea Grey -ulkoväri sekä Ebony Black -väriset etusäleikkö, takapuskuri, astinlaudat, sumuvalojen reunukset, lavakaari ja ovien kahvat. Auton erottaa erityisen hyvin etusäleikön ja lavakaaren punaisista yksityiskohdista. ”Ranger”-logo on viimeistelty mattamustaksi. Etuovia ja takaluukkua koristavat ”Thunder” logot. Ulkonäön viimeistelevät 18-tuumaiset mustat kevytmetallivanteet.

Thunderissa on vakiovarusteena LED-ajovalot tummennetuilla kehyksillä ja myös takavalojen kehykset on tummennetut. Ranger Thunderin varusteisiin kuuluu erittäin lujasta puristetusta alumiinista valmistettu lavan rullapeitte, jossa on lukitusmekanismi. Autossa on myös ensimmäistä kertaa saatavana oleva kuormalavan siirrettävä jakaja.

Matkustamon varusteluun kuuluvat Ebony-nahalla päällystetyt istuimet, joissa on punainen ”Thunder”-brodeeraus ja siihen sointuvat punaiset tikkaukset ohjauspyörässä, istuimissa, kojelaudatta ja muissa tärkeimmissä paikoissa koko ohjaamossa. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös mustat matot ja mittatilaustyönä tehdyt punaiset valaistut kynnyslistat.

Ranger Thunderin 2.0 Ford EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottorin jatkona on 10-vaihteinen automaattivaihteisto ja neliveto. Thunder-erikoismalli on nyt tilattavissa myös Suomessa. Autot saapuvat Eurooppaan alkukesällä 2020.