Kun Lady Moura laskettiin vesille vuonna 1990, se oli aikansa kallein ja kehittynein superjahti. 105-metrinen Lady Moura oli yhdeksänneksi pisin jahti, ja suurin yksityisperheen käyttöön valmistunut alus aikana, jolloin ainoastaan kuninkaalliset perheet omistivat superjahteja.

Lady Moura on ollut valmistumisestaan lähtien samalla omistajalla, ja on nyt tullut myyntiin ensimmäistä kertaa. Alusta on pidetty ensiluokkaisessa kunnossa ja sitä on päivitetty säännöllisesti niin teknisesti kuin ulkoasultaan. Alus oli vuonna 2017 alkuperäisen valmistajansa, Blohm + Voss -yhtiön telakalla kaikkiaan seitsemän kuukautta, kun alusta ehostettiin. Alus on maalattu 2017 ja vuoden 2018-2019 aikana on uusittu moottorit ja generaattorit sekä asennettu uudet tiikkikannet. Lady Mouran matkavauhti on jopa 17 solmua ja täysillä tankeilla on mahdollista matkata 8000 merimailia eli lähes 15 000 kilometriä.

Lady Mouralla riittää tilaa isommallekin seurueelle. Aluksen seitsemällä kannella sijaitsevat mm. elokuvateatteri / disco, kuntosali, sekä omat keittiöt, työhuoneet ja sairastuvat niin omistajlle kuin miehistölle. Yksi kansista on varattu vain omistajaperheen omaan käyttöön. 2600 neliötä sisältää omistajan sviitin sekä kuusi hyttiä pelkästään lähiperheelle. Myös vieraita mahtuu mukaan. 13 hyttiin mahtuu 26 vierasta. Henkilökunnalle löytyy tilaa 72 paikkaa, jotta risteily sujuu mukavasti. Aurinkokannelta löytyy kuntosali, kylpylä ja sauna sekä sisäuima-allas, jonka katto voidaan avata sään salliessa.

Lady Mouran valmistus maksoi arviolta yli 200 miljoonaa. Tämän päivän hintaa ei kerrota julkisesti, mutta hinta on vähintään 50 miljoonaa dollaria. Sen päälle tulevat vielä käyttökustannukset ja 72 henkilön palkkakulut. Jos legendaarisen aluksen hankinta kuitenkin kiinnostaa, voi myyntiä hoitava Camper & Nicholsons tarjota lisätietoja aluksesta.