Volvon isot sedan ja farkkumallit, Volvo S90, V90 ja V90 Cross Country uudistuvat kevyesti. Hienovaraiset uudistukset näkyvät selvimmin auton keulassa ja perässä. Autoissa on uudet sumuvalot, uudelleen muotoiltu spoileri sekä uusi etupuskurin alaosa. Uusi takavalomuotoilu sisältää LED-valokuvion ja sekventiaaliset suuntavilkut. Muotoiluyksityiskohtien lisäksi valittavissa on uusia ulkoväri ja vannevaihtoehtoja.

Uudistettu Bowers & Wilkins -audiojärjestelmä nostaa kuuntelunautinnon uudelle tasolle. Pakettiin kuuluvat uusittu vahvistin, automaattinen ajoneuvon tuottaman taustamelun vaimennus sekä uusi tila-asetus, joka jäljittelee matkustamoon jazzklubin äänimaailmaa.

Toinen matkustamoa koskeva uudistus on ilmanpuhdistin PM 2.5 -pienhiukkasanturilla. Alunperin Kiinan markkinoille kehitetty toiminto auttaa kuljettajaa tarkkailemaan auton sisäilman laatua keskinäytöstä. Kehittynyt ilmanpuhdistin voi tarvittaessa puhdistaa matkustamon ilman lähes kaikista pienhiukkasista muutamassa minuutissa.

Volvo XC90-mallissa viime vuonna esitellyt villasekoiteistuinverhoilut ovat nyt saatavilla kaikkiin 90- ja 60-sarjan malleihin, ja myös ylimpiin varustetasoihin on jatkossa saatavilla muu kuin nahkaverhoiluvaihtoehto.