lauantai, helmikuu 23, 2019

Tonttutyttöjen Joulukalenteri

Katsotaan mitä söpöjen tonttutyttöjen jouluvalmisteluihin kuuluu?

Viikon kaunotar: Chiara Bransi

Saksalaissyntyinen Chiara Bransi näyttää somepäivitystensä perusteella viihtyvän nykyään paremmin lämpimämmissä olosuhteissa. Emme toki valita, sillä Chiaran Instagram-tili päivittyy postauksilla kauniista maisemista, ja näyttävistä kuvista. Sillä myös kaunottaren asuvalinnat näyttävät sopivan paremmin aurinkoisiin keleihin.

Viikon kaunotar: Joy Corrigan

Amerikkalainen bikinimalli Joy Corrigan voi olla tuttu lehdistä, mainoksista ja mm. Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Hänen kuviinsa on saattanut törmätä myös somessa, sillä neidon Instagram-tilillä on jo yli 600 000 seuraajaa.

Viikon kaunotar: Lane Lindell

Amerikkalainen malli Lane Lindell on esiintynyt lukuisissa lehdissä, ja toiminut mm. Guccin ja Ralph Laurenin mainoskasvona. Floridassa vuonna 1990 syntynyt Lane on osallistunut myös missikilpailuihin ja kruunattiin Miss World United States -tittelillä vuonna 2008. Neidon kuulumisia ja tuoreita kuvapäivityksiä voi seurata hänen Instagram-tilinsä kautta.

Viikon kaunotar: Dajana Gudic

Mikä on parasta Bosniassa? Onhan maalla rikas kulttuurihistoria ja matkakohteena Balkan on varsin houkutteleva, mutta ehkä lähihistorian ikävät muistot alueen sisäisestä välienselvittelystä edelleen vaivaavat mielikuvaa tuosta kauniista maasta. Nyt kuitenkin jotain todella positiivista Bosniasta, nimittäin malli Dajana Gudic. Tämä Balkanilta kotoisin oleva neito taitaa nykyisin viettää enemmän aikaa Yhdysvaltain länsirannikolla, mutta naisen eksoottisen kauniit piirteet ovat eurooppalaista syntyperää.

Viikon kaunotar: Anna Katharina

Amerikkalainen malli Anna Katharina von Staehle ei ehkä nimeä ole tuttu, mutta olet saattanut törmätä neidon kuviin Internetin ihmeellisessä maailmassa. Jos et, kannattaa ehdottomasti vilkaista neidon Instagram-tiliä, joka on kerännyt jo yli 400 000 seuraajaa. Tosin kuvamateriaalin perusteella voisi seuraajia olettaa olevan jopa paljon enemmän.

Viikon kaunotar: Dilya Diaz

Australialaisen mallin, Dilya Diazin matka- ja rantakuvat ovat keränneet jo yli miljoonaa seuraajaa neidon Instagram-tilille. Vaikka maisemat näyttävät upeilta, on ehkä osa vaikutuksensa myös Dilyan kauniilla ulkomuodolla ja timmillä fitness-kropalla, jota hän mielellään esittelee kuvissaan kaikkien iloksi.

Miss Suomi 2018 -finalistit bikineissä

Miss Suomi 2018 finalistit ovat ehtineet missikiertueella pysähtyä myös Turkin Alanyassa, Havana Beachilla. Changen seksikkäisiin bikineihin pukeutuneet missit ikuisti kuviin Nadi Hammouda.

Viikon kaunotar: Elizabeth Smith

Amerikkalainen kaunotar Elizabeth Smith on esiintynyt lukuisissa lehdissä ja mainoksissa. Välillä kuvia eksyy onneksi myös neidon Instragram-tilille kaikkien ihailtavaksi.

Viikon kaunotar: Patience Silva

Näyttävä bikini- ja alusvaatemalli Patience Silva on ehtinyt onneksi töiden ohessa postata virkistävää kuvamateriaalia myös Instagram-tililleen.