maanantai, 13 heinäkuun, 2020

Viikon kaunotar: Zita Vass

Zita Vass on unkarilaisia sukujuuria omaava amerikkalainen malli, näyttelijä ja tuottaja. Zita on parhaiten päässyt esille mallina, mutta esiintynyt myös TV-sarjoissa ja elokuvissa. Nykyisin hän esiintyy mm. Guessin kampanjoiden keulakuvana.

Viikon kaunotar: Kseniya Belousova

Kseniya Belousova on venäläismalli, joka nousi suurempaan julkisuuteen GUESS-mainoskasvona. Myös kaunottaren Instagram-tili on saanut huomiota näyttävien postauksien ansiosta ja kerännyt jo yli 300 000 seuraajaa.

Viikon kaunotar: Leanna Bartlett

Ukrainalainen kaunotar Leanna Bartlett on saattanut tulla tutuksia mm. Guess-mallina. Hyvin todennäköisesti olet nähnyt hänen kuviaan myös some-maailmassa, sillä neito päivittää säännöllisesti Insta-tiliään uusilla kuvilla. Leannan Insta-kanava on kerännyt jo yli kolme miljoonaa seuraajaa, mikä ei ole ihme neidon kuvien perusteella.

Viikon kaunotar: Alina Semjonov

Ainakin bloginsa perusteella Virossa syntynyt, mutta nykyään Torontossa asuva Alina Semjonov on varsin innokas matkailija. Lämpimissä maisemissa viihtyvä neito muistaa onneksi postata säännöllisesti bikiniaiheisia matkakuvia someen seuraajiensa päiviä piristämään.

Viikon kaunotar: Jessica Nelson

Australialainen Jessica Nelson on malli, näyttelijä ja laulaja. Lehdissä ja mainoksissa esiintymisen lisäksi hän on kerännyt some-seuraajia pirteillä Instagram-postauksillaan.

Viikon kaunotar: Silvia Caruso

Italialainen kaunotar Silvia Caruso on kerännyt Instagram-tililleen jo lähes kaksi miljoonaa seuraajaa, mikä ei ole ihme neidon kuvien perusteella.

Kuumimmat bikinimaisemat 2018

Pitkä ja kuuma kesä 2018 mahdollisti myös erinomaisen rantakauden. Jotta tuo lämmin aika ei kokonaan unohtuisi, voimme muistella kuumien kuvien muodossa. Anna Katharina Jessica Harbour Dajana Gudic Elizabeth...

Tonttutyttöjen Joulukalenteri

Katsotaan mitä söpöjen tonttutyttöjen jouluvalmisteluihin kuuluu?

Viikon kaunotar: Chiara Bransi

Saksalaissyntyinen Chiara Bransi näyttää somepäivitystensä perusteella viihtyvän nykyään paremmin lämpimämmissä olosuhteissa. Emme toki valita, sillä Chiaran Instagram-tili päivittyy postauksilla kauniista maisemista, ja näyttävistä kuvista. Sillä myös kaunottaren asuvalinnat näyttävät sopivan paremmin aurinkoisiin keleihin.

Viikon kaunotar: Joy Corrigan

Amerikkalainen bikinimalli Joy Corrigan voi olla tuttu lehdistä, mainoksista ja mm. Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Hänen kuviinsa on saattanut törmätä myös somessa, sillä neidon Instagram-tilillä on jo yli 600 000 seuraajaa.