lauantai, marraskuu 17, 2018

Ravintola Salvessa Ateneum-Taidemenu

Ateneumin taidemuseon Kohtaamisia kaupungissa -näyttely kertoo kaupungistumisen vaikutuksesta suomalaisten elämäntapoihin. Miten arki muuttui, kun vapaa-ajan määrä lisääntyi ja sukupuoliroolit vapautuivat 1900-luvun Suomessa, ja miten...

Tunnetko hyvät pöytätavat?

Hyvät pöytätavat kuuluvat jokaisen yleissivistykseen. Oletpa sitten ravintolassa, juhlissa tai saanut kutsun illallisille, pöytätavat on hyvä osata. Oma istumapaikka Ensimmäinen asia on löytää oma istumapaikka. Ravintolassa...

Valion pitkään kypsytetyt juustot sopivat maisteluun

Juusto kuuluu olennaisena osana suomalaiseen ruokavalioon. Suomalainen syö juustoa keskimäärin 27 kiloa vuodessa. Suomalaiset ovat kuitenkin viime vuosina kiinnostuneet kokeilemaan uusia makuja, ja perinteisten...

Tasting: To’ak Chocolate & The Macallan

Tasting eli ruoan tai juoman aistinvarainen maistelu on mielenkiintoinen tapa tutustua syvemmin makujen maailmaan. Maisteluun sisältyy paitsi tuotteen maun, myös sen ulkonäköön ja tuoksun...

To’ak Chocolate – Maailman kalleinta suklaata

Ennen suklaan laajamittaista teollista tuotantoa, suklaa oli todellakin harvinaista herkkua. Kaakaopapujen kotiseudulla Etelä-Amerikassa suklaa oli arvostettu, lähes pyhä tuote. Nykyään suklaata valmistetaan paljon erilaisissa...

Törley Aerien Rose on raikas uutuuskuohari

Henkell Suomi Oy on ottanut valikoimaan uuden rosekuohuviinin. Törley Aerien Rose on unkarilainen, vadelmaisen marjaisa ja raikas kuohuviini. Juoman runsas hapokkuus taittaa sen makeutta. Törley...

Blue Moon -olut saapui Suomeen

Amerikkalaisen Molson Coors Brewing Companyn ikonituote, Blue Moon Belgian White, on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa. Blue Moon Belgian White on amerikkalaispanimon tulkinta klassisesta...

Pramia esitteli Lynx-viinijuomat

Suomalainen juomatehdas Pramia on tuonut markkinoille uudenlaiset, aidosta viinistä valmistetut Lynx-viinijuomat. Vuoden alussa voimaan tullut uusi alkoholilaki avasi juomatehtaille uusia tuotekehityksen mahdollisuuksia sallimalla 5,5-prosenttisten...

Kannuksen Lihakauppa tuo markkinoille uusia laadukkaita vaihtoehtoja

Ruokakauppojen lihaosastoille tulee tänä kesänä uusia vaihtoehtoja, kun Kannuksen Lihakaupan tuotteet saapuvat markkinoille. Kannuksen Lihakauppa tuo tarjolle uusia ja mielenkiintoisia tuotteita. Kesän grillikauden avauksena toimivat...

Kevään uudet Cremant-kuohuviinit

Cremant tarkoittaa kuohuviiniä, joka on tehty Ranskassa samalla menetelmällä kuin samppanjat. Cremanteja tehdään kahdeksalla eri alueella, joista tärkeimmät ovat Loire, Bordeaux ja Alsace. Laatuluokituksen...