maanantai, kesäkuu 17, 2019

Valion pitkään kypsytetyt juustot sopivat maisteluun

Juusto kuuluu olennaisena osana suomalaiseen ruokavalioon. Suomalainen syö juustoa keskimäärin 27 kiloa vuodessa. Suomalaiset ovat kuitenkin viime vuosina kiinnostuneet kokeilemaan uusia makuja, ja perinteisten...

Tasting: To’ak Chocolate & The Macallan

Tasting eli ruoan tai juoman aistinvarainen maistelu on mielenkiintoinen tapa tutustua syvemmin makujen maailmaan. Maisteluun sisältyy paitsi tuotteen maun, myös sen ulkonäköön ja tuoksun...

To’ak Chocolate – Maailman kalleinta suklaata

Ennen suklaan laajamittaista teollista tuotantoa, suklaa oli todellakin harvinaista herkkua. Kaakaopapujen kotiseudulla Etelä-Amerikassa suklaa oli arvostettu, lähes pyhä tuote. Nykyään suklaata valmistetaan paljon erilaisissa...

Kannuksen Lihakauppa tuo markkinoille uusia laadukkaita vaihtoehtoja

Ruokakauppojen lihaosastoille tulee tänä kesänä uusia vaihtoehtoja, kun Kannuksen Lihakaupan tuotteet saapuvat markkinoille. Kannuksen Lihakauppa tuo tarjolle uusia ja mielenkiintoisia tuotteita. Kesän grillikauden avauksena toimivat...

Premium-suklaat kasvattavat suosiotaan

Joulun yksi suosikkiherkuista on suklaa, mikä näkyy myös kauppojen hyllyillä. K-ruokakaupoissa on tänä jouluna myynnissä 122 erilaista sesonkisuklaakonvehtia. Tutut ja perinteiset maut tulevat todennäköisesti...

Grillilohi valmistuu nopeasti

Lohi sopii loistavasti grillattavaksi. Grillilohi kypsyy nopeasti ja maistuu herkulliselta. Kala on helppo grillattava, kunhan muistaa muutaman seikan. Lohen voi grillata kokonaisena, fileinä tai leikata...