keskiviikko, toukokuu 22, 2019

Oluthuone William K. Kurvin kellarilöydöt

Olutravintola William K. Kurvissa, Helsingin Sörnäisissä on kaiveltu kellarien kätköistä harvinaisia oluita, joita nopeimpien nautiskelijoiden on nyt mahdollista päästä maistamaan. Kurvin kellarin kätköistä nousee esiin varsinaisia vuosikertaoluita. Tarjolla on useita jo aikaa sitten markkinoilta poistuneita oluita, jotka ovat kypsyneet jopa kymmenen vuoden ajan William K. Kurvin kellarissa.

Perjantaibrunssi 220 metrin korkeudessa

St. Regis Abu Dhabi -luksushotelli avaa sviittinsä ovet ja tarjoailee vierailleen ainutlaatuisen ruokailuelämyksen pilvissä. Ruokamatka alkaa hotellin aulasta, mistä hotellin hovimestari saattaa vieraat yksityishissillä ylös...

Upcider-älytölkki kertoo kun siideri on sopivan kylmää nautittavaksi

Hartwall Upcider -siiderivalikoima tarjoaa kevään uutuuksina kaukomaiden makuja. Uudet sitruunaruoho (Upcider Ice Edition Lemongrass) ja inkivääri (Upcider Ice Edition Ginger) tarjoavat makuvaihtoehtoja, jotka ovat...

Uusi Alkoholiton Vehnäolut

Sinebrychoff esitteli uuden, alkoholittoman olutvaihtoehdon. Alkoholiton Vehnä on uusin tulokas Sinebrychoffin Nikolai-tuoteperheesen. Nikolai Alkoholiton Vehnä on hedelmäinen, saksalaistyyppinen vaalea vehnäolut. Tarkimmat nenät voivat haistaa aromissa...

Happy Joe -siideritarjonta monipuolistuu

Siiderin ystäville tulee yhä enemmän vaihtoehtoja kun Hartwall laajentaa Hapy Joe -siideritarjontaa uudella Crispy Pear -päärynällä sekä alkoholittomalla Dry Apple -vaihtoehdolla. Valmistajan mukaan uusi, puolikuiva Happy Joe Crispy Pear tarjoaa aidon päärynän makua, tarjoten uuden vaihtoehdon premium-siidereistä nauttijoille.